20 Квітня 2024, 08:32 | Реєстрація | Вхід
/ Книга «Кохання, вареники чи підбори» у Києві - 17 Травня 2018

Книга «Кохання, вареники чи підбори» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 17 Травня 2018 (Четвер)
Час: 16:00
Вартість: за умовами музею
Місто: Київ
Місце: Музей книги і друкарства України
Адреса: вул. Лаврська, 9, корпус 11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 900


17 травня о 16.00 в Музеї книги і друкарства Видавництво «Кліо» презентує книгу про українок, написану відомими українками.

10 публічних жінок відверто розповідають, як вони збираються на побачення, першими освідчуються і за кого зрештою виходять заміж. Чи справді кожна українка вміє готувати борщ, навіщо ходить у спортзал, та чому для неї настільки важливий манікюр? А ще: в чому особливість виховання дітей по-українськи, чому жодна українка не обходиться без подруги та навіть про наше ставлення до сексу на першому побаченні! Приходьте - буде цікаво.

На презентації наші авторки читатимуть свої улюблені історії з книги, розповідатимуть історії, які в неї не увійшли, фотографуватимуться і роздаватимуть автографи!


Наші авторки - це:

Ольга Харлан – олімпійська чемпіонка з фехтування на шаблях. Одна з найуспішніших українських спортсменок: п’ятиразова чемпіонка світу і семиразова чемпіонка Європи, володарка чотирьох олімпійських медалей.
Олена Мельник – зірковий візажист, експерт з макіяжу та догляду за собою в передачі «Все буде добре» на «СТБ». Веде популярний блог про красу на YouTube.

Наталя Левензон – шеф-кухар, хоча за освітою художник-реставратор. У 2015 році взяла участь у телешоу «МастерШеф» і стала фіналісткою, після проекту відкрила популярну в Києві кондитерську Levenzon Bakery & Patisserie.

Марiя Собко – співачка, фіналістка численних українських співочих конкурсів, зокрема «Караоке на Майдані», «Шанс», «Україна сльозам не вірить». У 2010 році розділила зі співачкою Альошею перше місце на національному відборі «Євробачення», а в 2011-му посіла друге місце на фестивалі «Нова хвиля» в Юрмалі.

Єлизавета Даниловська – журналіст, редактор, сценарист. Працювала на телеканалах «Новий», MTV, «1+1», «112 Україна», пише для видань L’Officiel і «Гордон». Займається просуванням українського повнометражного кіно.

Катерина Сільченко – дизайнер одягу, засновниця бренду the COAT. Перш ніж стати модельєром, устигла попрацювати телеведучою, акторкою, співачкою, хореографом, знятися в телевізійному проекті «Останній герой».

Cвiтлана Тарабарова – співачка, композитор і автор пісень. У 2008 році стала учасницею «Фабрики зірок» і однією з вокалісток дівочої поп-групи. 2012 року почала сольну кар’єру і вже через два роки отримала національну премію «Пісня року», а її твори є саундтреками до фільмів «Кохання у великому місті – 3» і «Ніч святого Валентина».

Дар’я Коломієць – телеведуча, модель, діджей. Працювала на телеканалах «Новий», «М1», «ТВ-3», «НЛО TV», веде музичне шоу на радіо «Аристократи». Популярний інтернет-блогер.

Анна Кушнерук – психоаналітик і телеведуча. Вела медичне ток-шоу «За живе» на каналі «СТБ», є постійним експертом-психологом у передачі «Все буде добре». Проводить курси лекцій для жінок у формі театрального перфомансу.

Наталiя Подгорна – лайф-коуч і бізнес-стратег. Доктор філософії в галузі державного управління, засновниця сайта ihappylady, де вона допомагає жінкам реалізувати бізнес-цілі та досягти внутрішньої гармонії. Входить до топ-рейтингу найвпливовіших жінок України за версією журналу Woman. 

Зібрала та систематизувала матеріал автор-упорядник Тетяна Лебедєва – філолог за освітою, працювала телеведучою, сценаристом і редактором на телеканалах Zazazu.tv, «112 Україна», «СТБ». Видала дві художні книги: «Бандерівка» та «Осінь нелюбові».

Кохання, вареники чи підбори - що більше до вподоби Вам? А що обирають українські дівчата й жінки - знають авторки книги «Кохання, вареники чи підбори: що допомагає українкам підкорювати світ».
Прийди і перевір, чи вони вгадали.


Чекаємо на Вас 17 травня о 16.00 за адресою: корпус 11, вул. Лаврська, 9 (одразу за Успенським собором)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar