18 Квітня 2024, 15:28 | Реєстрація | Вхід
/ «Підземні ріки течуть» Євгена Ліра у Харкові - 15 Травня 2018

«Підземні ріки течуть» Євгена Ліра у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 15 Травня 2018 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 779


Харківcька Книгарня «Є» та «Видавництво Жупанського» запрошують на презентацію збірки оповідань Євгена Ліра «Підземні ріки течуть», що відбудеться 15 травня за участю автора. Модератор – Остап Микитюк.

Ці тексти химерні. Приховані знаки – підступні. Силуети за поворотом – жаскі. Зазвичай автор проводить гостей манівцями, підготовленими заздалегідь, аби зрештою розповісти свою історію. Що ж, не цього разу. Євген Лір випускає з підвалів своєї свідомості темних псів, самогубців, шукачів метафізичних істин і навіть художницю-криміналістку, аби ті сплелися у потойбічному танці навколо мерехтливої свічки – уяви свого читача – і змусили його віднайти свій шлях самотужки. Подорож світом цієї збірки небезпечна, але від цього ще захопливіша. Вісім оповідань, що увійшли до книжки, тісно пов’язані між собою символами, подіями та натяками. І якщо вам стане снаги поєднати знаки під правильним кутом, ви отримаєте дев’яту історію, приховану під опалим листям, – бо найцікавіше завжди приховане від очей. Прислухайтесь. Чуєте? Підземні ріки течуть.


Євген Лір – письменник, перекладач Роберта Чемберса, Дерека Ленді, Алістера Кровлі, Гораса Волпола, знавець темної літератури, музикант.


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar