16 Квітня 2024, 08:14 | Реєстрація | Вхід
/ Кавування у Книгарні-кав’ярні Старого Лева в Одесі - 15 Травня 2018

Кавування у Книгарні-кав’ярні Старого Лева в Одесі

Категорія: «Новини»
Дата: 15 Травня 2018 (Вівторок)
Час: 13:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Одеса
Місце: Книгарня-кав’ярня Старого Лева
Адреса: вул. Катерининська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1440


У вівторок, 15 травня, о 13:00 запрошуємо вас на прес-конференцію у форматі кавування у Книгарню-кав’ярню Старого Лева, що відкрилася в Одесі на вул. Катерининська, 2. 

Учасниці зустрічі – головна редакторка «Видавництва Старого Лева», письменниця Мар’яна Савка, а також журналістка, медіа-тренерка та письменниця Зоя Казанжи і журналістка, телеведуча Ольга Герасим'юк – розкажуть про те, як взаємодіють міста і книжки, на що впливає відкриття однієї книгарні та чому видавництво зі Львова вирішило оселитися в Одесі. 

Фото: mayak.org.ua

«Ще кілька років тому мені було складно уявити, що в Одесі з’явиться «Книгарня-кав’ярня Старого Лева», – зізнається головна редакторка видавництва, письменниця Мар’яна Савка. – Наші автори та друзі, читачі, серед яких і Зоя Казанжи, відкрили для нас незнану досі, прекрасну Одесу. Я познайомилась із одеситами, які збирали серії Старого Лева, уважно стежили за новинками. І ми вирішили наблизити книжки до нашого читача! Старому Леву важливо і приємно мати свою резиденцію у цьому неймовірно красивому південному місті. Тож я дуже радію, що поруч із Оперою, прекрасним Дюком та морем в Одесі тепер живе і частинка книжкового Львова». 

Книгарня-кав’ярня Старого Лева – це новий і стильний книжковий простір, де можна придбати будь-яку книжку «Видавництва Старого Лева» за найкращою ціною, отримати приємні бонуси і подарунки, випити кави, почитати і добре провести час. Це четверта монобрендова книгарня-кав’ярня видавництва. Торік такі книжкові простори запрацювали у Львові, Дніпрі, Києві, а тепер і в Одесі. Книгарня-кав’ярня працюватиме щодня з 9:00 до 21:00. 

Фото: mayak.org.ua

З нагоди відкриття – з 15 до 20 травня – у книгарні-кав’ярні можна буде насолодитися чималими знижками, розіграшами, сюрпризами, приємними подарунками та спілкуванням із відомими письменниками. А у перший день святкового вікенду відбудеться зустріч з журналістами, в межах якої Мар’яна Савка, Зоя Казанжи та Ольга Герасим’юк поговорять, що для них означає відкриття цієї книгарні-кав’ярні в Одесі, як видавничий бізнес впиває на суспільство, які книжки зараз читають і чим відрізняється читацька географія. 

Учасники прес-конференції: 

Мар’яна Савка – письменниця, головна редакторка та співзасновниця «Видавництва Старого Лева».
Зоя Казанжи – журналістка, медіа-тренерка та письменниця, героїня проекту «12 неймовірних жінок: про цінності, які творять людину».
Ольга Герасим'юк – журналістка, телеведуча, героїня проекту «12 неймовірних жінок: про цінності, які творять людину».


0 коментарів

Залишити коментар

avatar