28 Березня 2024, 17:36 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція Стасіневича про сучасну українську літературу - 25 Квітня 2018

Лекція Стасіневича про сучасну українську літературу

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 25 Квітня 2018 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: PinchukArtCentre
Адреса: вул. Велика Васильківська/Басейна 1/3-2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1035


У середу, 25 квітня, о 19:00 PinchukArtCentre запрошує на чергову подію літературної програми «Проект 35», лекцію Євгенія Стасіневича «Сучасна українська література: чи це актуально?». Впродовж заходу ми спробуємо відповісти на такі питання: Чи сьогоднішнє літературне покоління вміє вловлювати і конвертувати в тексти «дух часу»? Чи дійсно ті теми й ідеї, а також формати й підходи, що їх зустрічаємо в книжках останніх років, можна і варто називати актуальними?

Євгеній Стасіневич – український літературний критик, літературознавець, радіоведучий та телеведучий, куратор літературних проектів.

Участь безкоштовна. Реєстрація: specials.pinchukartcentre.org/form?event-date=2018-04-25-19-00


Літературна програма «Проект 35» - це серія подій покликана відповісти на питання що таке актуальна українська література молодого покоління авторів. В експозиції PinchukArtCentre представлені 20 робіт молодих українських художників віком до 35 років. Це їхні думки про цей світ – певні події чи явища, пошуки відповідей на актуальні чи одвічні питання, свої відповіді. В рамках літературної програми ми дізнаємось що про це говорять українські письменники до 35 років. Координатор програми: Ольга Вишня, менеджерка культурних проектів, журналістка.


Київ, PinchukArtCentre, вул. Велика Васильківська/Басейна 1/3-2


0 коментарів

Залишити коментар

avatar