24 Квітня 2024, 16:45 | Реєстрація | Вхід
/ Перша дитяча велобібліотека у парку «Позняки» - 21 Квітня 2018

Перша дитяча велобібліотека у парку «Позняки»

Категорія: «Події»
Дата: 21 Квітня 2018 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: парк «Позняки»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 769


21 квітня перша дитяча велобібліотека B.Book Bike приїздить до парку «Позняки» у Дарницькому районі м. Києва.

Мета проекту B.Book Bike – розвиток культури читання серед дітей через доступність та мобільність бібліотек, фонд яких формується з книг, подарованих киянами. Вже цього літа бібліотека B.Book Bike курсуватиме на велосипеді парками Києва.

Мережа навчальних центрів «Англійська Хелен Дорон» виступила партнером B.Book BikeДля запуску проекту студенти «Англійська Хелен Дорон» збирають 1 000 книг. 

«Англійська Хелен Дорон» не тільки навчає дітей та підлітків спілкуватися англійською мовою, але й вчить важливим цінностям та прагне, щоб наші студенти росли кращими, активними громадянами світу. Тому в рамках соціальної кампанії «Young Heroes. Readers are Leaders» ми підтримуємо проект зі створення першої дитячої велобібліотеки,» - заявили в компанії. 


21 квітня з 11.00 до 15.00 у парку «Позняки» відбудеться свято, на якому:

  • викладачі «Англійська Хелен Дорон» будуть читати книжки англійською мовою
  • відбудуться захоплюючі майстер-класи та читацькі перегони
Дуже голодна гусениця, Медведик, який любить метеликів, Свинка Пеппа та інші герої чекають на розширення своєї казкової компанії. Подаруйте 21 квітня велобібліотеці книжку будь-якою мовою, і вона принесе радість та розширіть кругозір маленьких киян!


За додатковою інформацією, звертайтеся до Наталії Матошиної, маркетинг-менеджера «Англійська Хелен Дорон» в Україні. моб: (095) 06-707-06, email: matoshyna.marketing@helendoron.com.ua, http://helendoron.ua


0 коментарів

Залишити коментар

avatar