19 Квітня 2024, 17:33 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Афиновий ведмедик» у Львові - 21 Квітня 2018

Дитяча субота: «Афиновий ведмедик» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 21 Квітня 2018 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 710


Львівська Книгарня «Є» та видавництво «Vivat» запрошують дітей віком 5-8 років на презентацію книжки Анастасії Волховської «Афиновий ведмедик» за участю ілюстраторки Яни Фефелової та поетки і провідної редакторки відділу дитячої літератури видавництва «Vivat» Олени Рибки.

Якщо спробувати, то кожен день може стати святом. Афиновий Ведмедик і його друг розкажуть, що настрій поліпшують і катання з гірки, і веселка – чарівний міст у небо, і книжка, яку ти відкриєш на потрібній сторінці, – там, де починаються дива.


А ще Афиновий Ведмедик дарує чарівний календар, який допоможе маленьким і дорослим мрійникам наповнити своє життя цікавими справами, добрими новинами, яскравим настроєм і загадками. Наприклад, такими: що можна робити у день баляндрасів або який светр одягти у день помаранчевого настрою, як відкрити скриньку з радістю і коли найкраще побудувати халабуду із покривал?

Під час дитячої суботи ми почитаємо цю неймовірну книжку, помандруємо календарем мрійників, спробуємо його доповнити та спробуємо намалювати, як виглядає День чарівного мосту в небо, День букетів і листя або День намиста з макаронів.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar