29 Березня 2024, 01:26 | Реєстрація | Вхід
/ «Де ESC з моїх халеп?» Тетяни Стрижевської - 11 Квітня 2018

«Де ESC з моїх халеп?» Тетяни Стрижевської

Категорія: «Події»
Дата: 11 Квітня 2018 (Середа)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Буква»
Адреса: вул. Б. Хмельницького, 3-Б, 2-й поверх (орієнтир – метро «Театральна»)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 874


11 квітня о 18:30 видавництво «Легенда» і книгарня «Буква» запрошують вас на презентацію підліткової повісті Тетяни Стрижевської «Де ESC з моїх халеп?». Також у презентації братиме участь Юлія Горошко, керівник напряму Parental в Edipresse media (журнал і сайт «Твой малыш» і «4mama»). Модераторка презентації – Оксамитка Блажевська


Весняна новинка «Легенди» – підліткова повість Тетяни Стрижевської «Де ESC з моїх халеп?» - барвиста, емоційна і трохи лірична. Вона про те, що кожен підліток сприймає як щось особливе – перше кохання. Це почуття, як весна, привабливе і надзвичайно примхливе. Як це все переживають підлітки, прочитаєте у книжці! 

Сніжці-Сніжані п’ятнадцять. Вона фарбує собі волосся синім, щоб не бути схожою на Рапунцель, іще майже не готується до ЗНО, захоплюється аніме та комп’ютерними іграми-стрілялками, уміє оновити прошивку на планшеті, шукає щирості й наразі мало тямить у коханні. А ще доволі рідко знаходить розуміння в дівчат, і по відверту пораду їй легше буває звернутися до друзів-хлопців. 

Тетяна Стрижевська, авторка психологічної повісті «Де ESC з моїх халеп?», не просто пише від імені підлітка, а й тонко осягає дійсність його відчуттями.


Тетяна Стрижевська – сучасна українська письменниця. Народилася в Одесі, живе у Києві. Переможниця конкурсу «Напишіть про мене книжку!»-2016 від видавництва «Фонтан казок». Авторка книжок «AD LIBITUM», «Файні тОвсті дівки, йо!» і «Де ESC з моїх халеп?».


м. Київ, Книгарня «Буква», вул. Б. Хмельницького, 3-Б, 2-й поверх (м. «Театральна»)
Вхід вільний. Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/195198191097218/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar