19 Квітня 2024, 03:28 | Реєстрація | Вхід
/ «Основи міфодизайну» Всеволода Зеленіна - 10 Квітня 2018

«Основи міфодизайну» Всеволода Зеленіна

Категорія: «Події»
Дата: 10 Квітня 2018 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 892


Харківcька Книгарня «Є» та «Школа Медіа-Патріотів» запрошують на презентацію книжки Всеволода Зеленіна «Основи міфодизайну: психотехнології керування медіареальністю», що відбудеться 10 квітня за участю автора. Початок – о 18.30. Модератор – Євген Бодаренко.

Дехто вважає сучасний світ раціональним, а чи це так? Наш побут й наша свідомість буквально просякнуті міфами. Помічаємо ми це чи ні – неважливо. Святий Миколай на Різдво, комерційні міфи «Coca-Cola» і «Apple», державно-високотехнологічні міфи Японії чи містично-духовні міфи Індії та Китаю, «американська мрія», «єдина Європа» чи «руський мір» – всього й не злічити. 


Історичні події постійно переосмислюються, доповнюються новими фактами, змінюють нашу точку зору на події – «історична правда» переписується чи не щодня. Чи варто в цих умовах такого швидкого оновлення «програмного забезпечення» колективного несвідомого навчитися розуміти, як спрацьовують психотехнології керування менталітетом мас за допомогою ідеологічного менеджменту медіареальності? Чи готові ви навчитися цього?

Як творяться сучасні міфи та переписуються загальновідомі? Яким чином можна навіювати людям вірування та упередження? Як відбувається звеличування, а як – демонізація? За допомогою якого впливу можна патріотично мобілізувати людей на військові дії? Та як можна вщент деморалізувати супротивника в інформаційно-психологічному протиборстві, щоб анексія територій відбувалася «без жодного пострілу»? Відповіді на усі ці запитання ви знайдете в книжці «Основи міфодизайну: психотехнології керування медіареальністю». А охочі навіть зможуть відчути себе міфодизайнером, застосувавши практичні вправи з міфотворчості та де-міфологізації. 


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar