23 Квітня 2024, 12:38 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий клуб: «Рікі та Дороги» Марка Лівіна - 6 Квітня 2018

Книжковий клуб: «Рікі та Дороги» Марка Лівіна

Категорія: «Події»
Дата: 06 Квітня 2018 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав’ярня «Моя Книжкова полиця»
Адреса: вул. Срібнокільська 1А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 805


6 квітня, о 19.00, у кав'ярні-книгарні «Моя Книжкова полиця» на Позняках відбудеться перша зустріч Книжкового клубу. Для читання та обговорення, обрано незвичайну книгу українського автора Марка Лівіна «Рікі та Дороги» (Видавництво «Vivat»). І це все не все! На зустріч запрошено і самого Марка! Налаштуйтеся на змістовну бесіду, глибинні відкриття щодо людської душі, веселу активність та запашну каву. Тож приходьте!


Гадаємо, Вам кортить трохи дізнатися про автора книга «Рікі та дороги»… Ну що ж, Марк Лівін - цікава і різностороння особа. У світі кар’єри та суспільного життя, Марк починав, як автор вільних віршів та коротких есе, завдяки чому здобув першу популярність, працював маркетинг-директором Громадського телебачення, наразі, він заступник головного редактора The Village Україна, а також автор книг «Життя та інша хімія», «Бабине літо», «Рікі та дороги» і творів, що увійшли до збірок «Люди погоди», Антологія сучасної української прози #невимушені. Спільно з письменницею Катериною Бабкіною написав книгу «Сила дівчат: маленькі історії великих вчинків» і створив проект #bookchallenge_ua — 400 книг за рік, метою якого є заохочення до читання україномовних книжок. Він постійний учасник та спікер літературних фестивалів та мистецьких подій, деякі його твори перекладені німецькою, англійською, угорською, румунською, російською та азербайджанською мовами. Та що там… Він навіть музику грати може і так, щоб не соромно було вийти на сцену шоу «Україна має талант», власне так він і вчинив у 2012 році разом з гуртом My Way! 

А книга «Рікі та дороги» була відзначена виданнями Charitum, L'Officiel Ukraine, журналом Cosmopolitan та ресурсом GOODREADS. І до того ж потрапила до коротких списків Всеукраїнського рейтингу «Книжка року 2017». Твори Марка дуже емоційні та щирі. «Розпаковуючи» персонажів він дістає щось із чуттєвої субстанції читача. Теми, які він підіймає прості і зрозумілі кожному, бо він говорить про прийняття, любов, страхи, біль від втрати - такі людські і такі незмінні...Герої Маркового світу неозброєні та відкриті, в них можна впізнати себе-дитину вільну від нав’язливих правил та систем цивілізації. Тож поринайте у світ книжок Марка Лівіна, якщо не страхаєтесь власних почуттів...

Реєструйтрація на зустріч Книжковий клуб. Моя Книжкова Полиця обов'язкова!

Київ, «Моя Книжкова Полиця» (Позняки), вул. Срібнокільська 1А


0 коментарів

Залишити коментар

avatar