24 Квітня 2024, 14:15 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка «Судити по совісті» Браяна Стівенсона | Київ - 31 Березня 2018

Книжка «Судити по совісті» Браяна Стівенсона | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 31 Березня 2018 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 793


Книгарня «Є» запрошує на дискусійний юридичний клуб і розмову на тему «Судити по совісті: український досвід» навколо книжки Браяна Стівенсона «Судити по совісті. Історія про справедливість і спокуту». Учасники: Ібрагім Татієв, Олег Веремєєнко. Зустріч відбудеться 31 березня. Початок – о 16.00. Модераторка – Олена Можайкіна.

У книжці «Судити по совісті» Браян Стівенсон розповідає історії з власної юридичної практики, які змінять ваше уявлення про милосердя і справедливість. Усі вони показують, які жахливі наслідки спричинює викривлена система правосуддя. Такі проблеми в судочинстві, як змовництво, політичні махінації та правове протистояння, можуть спотворити державний механізм і суспільство загалом. І якщо ми потураємо несправедливому ставленню до інших, то стаємо співучасниками злочину. 


Дискусія відбуватиметься навколо книжки Браяна Стівенсона із залученням і використанням правових прецедентів і кейсів з практики адвокатів Ібрагіма Татієва та Олега Веремєєнка. Вони розкажуть про власні досвіди, спробують розкрити дражливі питання української кримінальної процесуальності.

Ібрагім Татієв – адвокат, займається, за його словами, «кримінально-процесуальною аритмологією». Старший радник юстиції у відставці. Учасник мережі акцій термінової допомоги Amnesty International з порятунку жертв свавілля влади в країнах з «морально недорозвиненими» режимами. 

Олег Веремєєнко – адвокат Української Гельсінської спілки з прав людини. Представляв інтереси Олеся Ульяненка у резонансній справі проти Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі.


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar