28 Березня 2024, 23:46 | Реєстрація | Вхід
/ «Письмонавтика» | Майстер-клас Тані Стус у Києві - 31 Березня 2018

«Письмонавтика» | Майстер-клас Тані Стус у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 31 Березня 2018 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: МоЯ Книжкова Полиця
Адреса: вул. Пушкінська, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 726


31 березня, до книгарні-кав'ярні МоЯ Книжкова Полиця, завітає особлива гостя - авторка «Письмонавтики» Таня Стус , щоб дати уроки писемної майстерності дітлахам! На майстер-класі письменниця Таня Стус розповість, чому в житті так потрібно вигадувати і для чого ці вигадки знадобляться, як почати писати, де брати натхнення продовжувати. Учасники дізнаються про інструменти письма, якими користуються дорослі письменники і повправуються в створенні історій.


«Письмонавтика» – це курс літературної творчості для дітей. Видання містить базову теорію та практичні завдання з «креативного письма», що відповідають віковим особливостям дітей молодшого та середнього шкільного віку і синхронізовані зі шкільною програмою, а також адаптований словник літературознавчих термінів. 

Таня Стус – дитяча письменниця, літературознавець, критик. Авторка книги «Письмонавтика». Засновниця і керівниця проекту підтримки дитячого читання «BaraBooka. Простір української дитячої книги», член журі багатьох премій та рейтингів у галузі дитячої літератури. Авторка програм-інтенсивів із літературної освіти для дітей та підлітків.


31 березня. Початок о 12:00. Вхід вільний. Реєстрація обов'язкова! https://goo.gl/pL3VGR
МоЯ Книжкова Полиця, вул. Пушкінська, 7. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar