24 Квітня 2024, 09:09 | Реєстрація | Вхід
/ «Кінцевий бенефіціар» Романа Кузюка | Львів - 31 Березня 2018

«Кінцевий бенефіціар» Романа Кузюка | Львів

Категорія: «Події»
Дата: 31 Березня 2018 (Субота)
Час: 18:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Книжковий Лев»
Адреса: пр. Шевченка, 14
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1008


«Кінцевий бенефіціар»  це перший український бізнес детектив від Романа Кузюка, фахівця з корпоративного управління. 

Це історія про три роки існування компанії, яка від просто успішної виросла до рівня великої корпорації під впливом невідомого бенефіціара. Новий власник змушує інших акціонерів і менеджерів компанії розробити якісно нову стратегію, удосконалити бізнес-процеси, впровадити жорсткий контроль і зайнятися інноваціями. Але тим часом бізнес під прицілом, і неможливо зрозуміти хто є цим мажоритарним власником. 


Книга інформує, навчає, змушує задуматися про практичні питання сучасного ведення бізнесу і мотивує на реальні дії. У ній ви прочитаєте про побудову успішної бізнес-моделі компанії, про проблеми органічного зростання, конфлікти інтересів, про стратегію, бізнес-процеси і інновації. 

Роман Кузюкукраїнський фахівець в сфері корпоративного управління з багатим досвідом у сфері юриспруденції, операційного менеджменту, управління проектами. У 2013 р. увійшов в число кращих корпоративних секретарів країни, в 2015 р. керував службою секретаріату правління «Ощадбанку», з 2016-го забезпечував стратегічне управління групою компаній «Нова Пошта» на посаді директора департаменту корпоративного управління. 


Вхід: вільний за попередньою реєстрацією: https://goo.gl/GV24EK


0 коментарів

Залишити коментар

avatar