19 Квітня 2024, 18:46 | Реєстрація | Вхід
/ Ада Роговцева презентує книгу «Прості речі» - 29 Березня 2018

Ада Роговцева презентує книгу «Прості речі»

Категорія: «Події»
Дата: 29 Березня 2018 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Будинок кіно
Адреса: вул. Саксаганського, 6 (Червона зала)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1136


29 березня о 19:00 у Червоній залі Будинку кіно відбудеться творчий вечір Ади Роговцевої з нагоди виходу книги розмов з акторкою «Прості речі»

Це збірка відвертих розмов з великою акторкою, Героєм України Адою Роговцевою про її життя, родину, близьких людей, покликання, професію і країну з журналісткою Тетяною Терен і театрознавицею Анною Липківською.


На сторінках книги перед нами постає не лише жива легенда українського театру та кіно, а й гранично щира жінка, якій випав непересічний життєвий шлях. У розмовах згадуються знакові події та відомі особистості нашої культури, які для Ади Роговцевої були і залишаються друзями чи колегами. Детально про книгу: https://goo.gl/5jC886

Під час презентації глядачі зможуть поставити свої запитання Аді Роговцевій, переглянути фрагменти з фільмів та вистав, у яких вона грала, а також побачити унікальні фото- та відеоматеріали з родинного архіву Роговцевої-Степанкових.

Окрім Ади Роговцевої та авторок книги, участь у заході візьмуть її рідні та колеги Катерина Степанкова, Ахтем Сеітаблаєв, Лариса Руснак та Світлана Орліченко

Під час події можна буде придбати книгу, яка вийшла друком у Видавництво Pabulum. 

Вхід – за запрошеннями. Запрошення можна безкоштовно отримати у будні з 11:00 до 18:00 в Творчому відділі НСКУ, за адресою: вул. Саксаганського, 6, Будинок кіно, 2 поверх, офіс 208.
Також безкоштовно можна отримати електронні запрошення, зареєструвавшись за посиланням: https://goo.gl/JjXBz5



0 коментарів

Залишити коментар

avatar