28 Березня 2024, 11:35 | Реєстрація | Вхід
/ Хмельницькі КІНҐочитання у Книгарні «Є» - 27 Березня 2018

Хмельницькі КІНҐочитання у Книгарні «Є»

Категорія: «Події»
Дата: 27 Березня 2018 (Вівторок)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 662


Книгарня «Є», «Стівен Кінґ. Український Клуб» і видавництво «Клуб сімейного дозвілля» запрошують на КІНҐочитання у Хмельницькому. Захід відбудеться 27 березня. Початок – о 18.30.

Кінґ був єдиною дитиною своїх батьків, які усиновили його брата Девіда за два роки до народження Стівена. У 1949 році батько вийшов по цигарки й не повернувся. Дружина Стівена Кінґа, фактично, зліпила свого чоловіка з його таланту та власної амбітності й наполегливості. Скромний учитель англійської мови, який до того ж підробляв у пральні, одного разу викинув у кошик для сміття три сторінки списаного тексту. Табіта прочитала зачин (із нього потім постав один із найкращих романів Кінґа – «Керрі») і змусила чоловіка дописати книжку. А в березні 1973 року роман придбало видавництво «Даблдей», тоді він отримав 2,5 тис. доларів, що навіть для тих часів було невеликою сумою. Проте з часом за продажі авторських прав роман приніс Кінґу біля 400 тисяч доларів, половина з яких відійшла видавництву. З цієї книги й починається слава Кінґа.


Беріть участь у читанні творів Стівена Кінґа та отримуйте за це подарунки! Не забувайте брати з собою книги для читання улюблених уривків. Під час зустрічі проведемо розіграш книг Стівена Кінґа від партнера зустрічі – видавництва «Клуб сімейного дозвілля» 

Стівен Едвін Кінґ – американський письменник, автор більш ніж 200 творів, серед яких понад 50 книг бестселерів у жанрах жахи (англ. horror), фентезі, трилер, містика. Також писав під псевдонімом Річард Бахман (англ. Richard Bachman). Було продано більш ніж 350 млн примірників його романів та збірок оповідань. На основі його історій знято низку фільмів, а також намальовано комікси. Нагороджений медаллю «За особливий внесок в американську літературу». 2003 року Національний фонд книг нагородив його медаллю за видатний внесок в американську літературу. Також отримував нагороди за внесок у літературу протягом всієї кар'єри, такі як премії «За внесок у світове Фентезі» (2004), був нагороджений Канадською асоціацією книгопродавців (2007) і званням Великого Магістра від Американських письменників-містиків (2007).


Хмельницька Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2. Тел.: (0382) 709 792


0 коментарів

Залишити коментар

avatar