16 Квітня 2024, 12:45 | Реєстрація | Вхід
/ Костянтин Москалець прочитає «Поезію Келії» у Києві - 27 Березня 2018

Костянтин Москалець прочитає «Поезію Келії» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 27 Березня 2018 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 875


У вівторок, 27 березня, у київській Книгарня «Є»(вул. Лисенка, 3) відбудеться поетичний вечір Костянтина Москальця. Разом з модераторкою Танею Терен Кость презентуватиме вибрані тексти, що увійшли у його збірку «Поезія Келії» (Видавництво Старого Лева). Початок о 19:00.

Кожного дня радіохвилі доносять до нас звуки його поезій: «Завтра прийде до кімнати твоїх друзів небагато...», «Ти втретє цього літа зацвітеш...», «Треба встати і вийти». Ці тексти ще не раз збурюватимуть серця, накриватимуть емоціями, адже Кость Москалець – воістину культовий поет нашого часу, один з найяскравіших представників покоління «вісімдесятників».


Попри все, шанувальникам творчості Костя Москальця доволі рідко випадає нагода поспілкуватися з автором. Тож презентація збірки «Поезія Келії» у Книгарні «Є» буде чудовою нагодою почути поетичні роздуми Костя і знову насолодитись улюбленими віршами у виконанні автора. 

«Часто поезія – це почуття, яких не вистачає у житті на певний момент, – зауважує автор. – Пишеться добре тоді, коли чогось бракує... Коли тобі бракує любові – пишеш любовну лірику. Це своєрідна сублімація, коли піднімаєш поверхню, перетворюєш її у художній твір і наповнюєш його почуттями».

Костянтин Москалець – поет, прозаїк, перекладач, літературний критик, музикант, нонкомформіст. Член Національної спілки письменників України та Асоціації українських письменників. Один із засновників бахмацької літературної групи ДАК. Служив у війську (1981–1983), працював на радіозаводі в Чернігові, був учасником Львівського театру-студії «Не журись!», виступаючи як автор-виконавець власних пісень. Автор слів і музики відомої в Україні пісні «Вона» («Завтра прийде до кімнати…»). Член Національної спілки письменників України (1992) та Асоціації українських письменників (1997). 


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar