19 Квітня 2024, 23:31 | Реєстрація | Вхід
/ Універсальний краєзнавець. Зустріч з Миколою Чабаном - 23 Березня 2018

Універсальний краєзнавець. Зустріч з Миколою Чабаном

Категорія: «Події»
Дата: 23 Березня 2018 (П'ятниця)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Дніпро
Місце: Центральна міська бібліотека
Адреса: Воскресенська, 23
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: library
Кількість переглядів: 806


23 березня, о 16:00, у Дніпровській Центральній міській бібліотеці відбудеться творча зустріч з дніпровським письменником, краєзнавцем і журналістом Миколою Чабаном.

Микола Петрович Чабан – журналіст, письменник-краєзнавець. Один із найвідоміших журналістів і краєзнавців Дніпропетровщини. Його матеріали друкувалися в понад 150 періодичних виданнях країн світу.

Микола Петрович – один із найвідоміших журналістів і краєзнавців Дніпропетровщини. Бібліографія його видань і публікацій, упорядкована 2008 року, містить близько 1700 записів, хоча це далеко не повний перелік. Його матеріали друкувалися в понад 150 періодичних виданнях України, Австралії, Англії, Бєларусі, Казахстану, Канади, Польщі, Росії, США, Словаччини, Чехії. Краєзнавчі дослідження Миколи Чабана завжди знаходять свого читача і користуються популярністю та увагою. Вони наповнені великим обсягом інформації, часто цілковито нової й актуальної, яку дослідник збирає і вишукує протягом довгих років у спілкуванні з сотнями цікавих людей, по бібліотеках і архівах. У нього зібраний і власний багатий архів, адже дослідник працює в галузі краєзнавства не один десяток років, бо займатися краєзнавчими пошуками почав іще з дитинства.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar