28 Березня 2024, 16:52 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Сталіна не було» Бориса Херсонського - 23 Березня 2018

Презентація книги «Сталіна не було» Бориса Херсонського

Категорія: «Події»
Дата: 23 Березня 2018 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Довженко книги.кава.кіно»
Адреса: вул. Бульварно-Кудрявська, 43а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 823


23 березня, о 19:00, в Книгарня «Довженко книги.кава.кіно» (вул. Бульварно-Кудрявська, 43а) відбудеться презентація книги «Сталіна не було» Бориса ХерсонскогоМодераторка: Ірина Славінська

Борис Херсонський - один з провідних російськомовних поетів України, лауреат численних міжнародних премій, в останні роки пише не тільки російською, але й українською мовою та перекладає українською свої російськомовні вірші.


У збірку «Сталіна не було» ввійшли як нові вірші, написані українською, так й автопереклади, зроблені у 2016-2017 р. Тематика і стилістика віршів типова для автора – сюрреалістичні спроби осмислити історію тоталітаризму, «біографічна лірика», нариси побуту п’ятдесятих-шістдесятих років минулого сторіччя, у які несподівано вдираються образи середньовіччя, відлуння війни на Донбасі, монстри юрського періоду... Значну частку у збірці займають біблійні мотиви. Тобто у своїх українських віршах поет залишається сам собою. Але уважний читач знайде тут й відгуки класичних зразків української поезії.


Київ, Книгарня «Довженко книги.кава.кіно», вул. Бульварно-Кудрявська, 43а


0 коментарів

Залишити коментар

avatar