19 Квітня 2024, 13:24 | Реєстрація | Вхід
/ 17-27 березня: «Дні Франкофонії в Україні» - 27 Березня 2018

17-27 березня: «Дні Франкофонії в Україні»

Категорія: «Події»
Дата: 27 Березня 2018 (Вівторок)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1179


Фестиваль «Дні Франкофонії в Україні» з кожним роком об’єднує все більше країн і все більше шанувальників багатої на цікаві багатогранні проекти на перетині культур, країн та мистецьких дисциплін.

Посольства Бельгії, В’єтнаму, Естонії, Єгипту, Канади, Кіпру, Лівану, Молдови, Румунії, Угорщини, Франції та Швейцарії, Міністерство закордонних справ України, Французький інститут в Україні та мережа «Альянс франсез в Україні» проводять з 17 по 27 березня 2018 року «Дні Франкофонії в Україні» - фестиваль, спрямований на популяризацію франкомовної культури та головних цінностей сучасного світу, таких, як права людини, свобода слова, рівність, культурна різноманітність. Міжнародна організація Франкофонії є об’єднуючим центром для багатьох країн, повноправних членів чи членів спостерігачів цієї організації.


Цьогорічна програма «Днів Франкофонії» буде традиційно багатою на цікаві події, в яких чутимуться голоси, думки, враження митців, інтелектуалів, дипломатів більше 10 країн. Спільно з українськими партнерами організатори фестивалю пропонують протягом 10 весняних днів жити у ритмі Франкофонії, відвідуючи виставки у Національному музеї Тараса Шевченка та галереї «Триптих», беручи участь у відео-конкурсі та конкурсі на кращі переклади, обговорюючи взаємозв’язок мистецтва карикатури та свободи слова чи архітектурний розвиток міст під час відповідних круглих столів або ж переглядаючи нові стрічки національних кінематографів країн-учасниць. І це далеко не всі події ретельно складеної програми найближчого місяця.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar