19 Квітня 2024, 02:39 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс оповідань «Зоряна фортеця ХХ: Симбіоз» - 22 Березня 2018

Конкурс оповідань «Зоряна фортеця ХХ: Симбіоз»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 22 Березня 2018 (Четвер)
Час: 01:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1789


До 22 березня триває прийом творів на Конкурс фантастичних оповідань «Зоряна фортеця ХХ: Симбіоз».

Майбутнє людства у фантастиці майже завжди безперспективне. Перенаселення планети, глобальне потепління, повстання штучного інтелекту, ядерна війна, біологічна зброя, зомбіапокаліпсис, напад іншопланетян, зіткнення Землі з іншим небесним тілом, згасання Сонця — загроз чимало. А що, як надія на виживання — у пристосуванні, злитті, синтезі, інтеграції, симбіозі? Добровільному, вимушеному чи насильницькому. На рівні матерії, енергій, організмів, рас, культур, технологій, світів, планет, простору, часу, будь-чого.

Нові види чи новий світогляд. Взаємодія чи паразитизм. Співіснування вимірів чи паралельні площини. Прогрес поруч із первісними звичаями і, навпаки, занедбана цивілізація за крок до інсайту. Створіть свою модель ідеалістичного світу чи прагматичного суспільства як спосіб порятунку людства.


На конкурс приймаються фантастичні оповідання українською мовою обсягом від 10 до 30 тис. знаків з пробілами, які раніше не друкувалися і не з’являлися в інтернеті.

За підсумками конкурсу буде проведений майстер-клас, на якому автори п’яти оповідань отримають фаховий розбір своїх творів. Майстер-клас проведе письменниця та редакторка Міла Іванцова.

Найкращі оповідання конкурсу будуть опубліковані у щорічному альманасі «Зоряної фортеці», вихід якого запланований на осінь 2018 року.

Більше інформації на офіційному сайті конкурсу: http://starfort.in.ua/page/symbiosis


0 коментарів

Залишити коментар

avatar