28 Березня 2024, 23:17 | Реєстрація | Вхід
/ Результати воркшопу «Пишемо науково-популярну книжку» - 20 Березня 2018

Результати воркшопу «Пишемо науково-популярну книжку»

Категорія: «Події»
Дата: 20 Березня 2018 (Вівторок)
Час: 15:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: книгарня «Смолоскип»
Адреса: вул. Межигірська, 21
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 660


Благодійний проект ЛакіБукс та учасники воркшопу «Пишемо науково-популярну книжку», що відбувся у рамках проекту, запрошують друзів, партнерів та ЗМІ на святкову презентацію.

Ініціативна група підлітків «Введенської» гімназії №107 протягом місяця працювала над написанням науково-популярної книжки про екологію. Коучем воркшопу стала відома письменниця, лауреатка Дитячої Книги року ВВС-2016 Галина Ткачук.


Заняття проходили у Дитячій Бібліотеці на Подолі, яка нині в процесі реформування. Під час проекту діти навчилися працювати з інформацією, висловлювати свої думки в текстах різного стилю та практичного призначення (цей реліз, до речі, теж компонували юні письменники та роботі в команді. Тренували підлітків також відома кліматична активістка, еколог Катерина Мірошніченко та авторитетний ілюстратор і дизайнер дитячих видань Віталій Бугара.

«Прочитавши нашу книжку, більшість людей зміняться! Сьогодні навіть діти розуміють: якщо продовжувати смітити, не доношувати речі, не економити ітд. – це може призвезти до світової катастрофи! Напевно, не усім письменникам писати цікаво, а ми ще й дізналися багато нового. І хочемо передати ці знання усім іншим!».


За підсумками воркшопу – написана дітьми спільно з коучем книжка буде видана у рамках благодійного проекту ЛакіБукс. Під час святкової презентації проекту усі гості долучаться до конкурсу на найкращу назву книги та до запуску спеціального еко-флешмобу, який теж стане частиною майбутнього видання. Призи та пригощання, до речі, також будуть виключно екологічними.


20 березня. Початок о 15:30. Контакти: 099 962 80 04.
м. Київ, книгарня «Смолоскип», вул. Межигірська, 21

Сайт проекту ЛакіБукс: http://luckybooks.org/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar