28 Березня 2024, 22:48 | Реєстрація | Вхід
/ Роман Олега Коцарева «Люди в гніздах» | Харків - 15 Березня 2018

Роман Олега Коцарева «Люди в гніздах» | Харків

Категорія: «Події»
Дата: 15 Березня 2018 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 701


Харківcька Книгарня «Є» і видавництв «Комора» запрошують на презентацію нового роману Олега Коцарева «Люди в гніздах», що відбудеться 15 березня за участю автора. Початок – о 18.30. Модераторка – Олена Рибка.

У кожній родині є історії, що незмінно переповідаються з покоління в покоління, мов складова таємничого ритуалу. Інші залишаються поза кадром і згодом майже зникають, осідаючи пилом на старих фотокартках або розпадаючись на абсурдні й незбагненні фрагменти. «Люди в гніздах» – це своєрідна суміш перших і других, позначена легким гумором, пародією та деконструкцією. Як, зрештою, деконструйовано ледь не цілу історичну пам’ять (зокрема локальну, родинну) в нашій частині світу. До сюжету цієї книжки потрапили романтичні втечі, стрілянина на фронті та в тилу, неймовірні повороти долі – й самотнє покинуте піаніно, що журиться на вокзалі, в той час як коні з вершниками звично збігають сходами на другий поверх, а привиди давно померлих родичів стиха під’їдають яблучне варення...


Олег Коцарев – український поет, прозаїк та журналіст. Народився у Харкові. Закінчив відділення журналістики Харківського національного університету ім. В.Каразіна. Автор книжок поезії «Коротке і довге» (2003), «ЦІЛОДОБОВО!» (2007, спільно з Б.-О. Горобчуком і П. Коробчуком) (2007), «Мій перший ніж» (2009), «Котра година» (2013), «Цирк» (2015), «Плавні річки» (2015, спільно з Тарасом Прохаськом) і збірки оповідань «Неймовірна Історія Правління Хлорофітума Першого» (2009). Лауреат видавництва «Смолоскип» 2002 р. – другої премії за збірку поезій «Коротке і довге». Лауреат конкурсу імені Валер'яна Підмогильного, часопису «Кур’єр Кривбасу», фестивалів «Київські лаври» та «Молоде вино».


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar