19 Квітня 2024, 21:46 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація абетки «Антонич від А до Я» | Харків - 14 Березня 2018

Презентація абетки «Антонич від А до Я» | Харків

Категорія: «Події»
Дата: 14 Березня 2018 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 716


Харківcька Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію абетки-енциклопедії «Антонич від А до Я» за участю автора текстової частини Данила Ільницького. Захід відбудеться 14 березня. Початок – о 18.30. Модератор – Ростислав Мельників.

Абетка-енциклопедія «Антонич від А до Я» – це з одного боку, розповідь про Антонича-дітвака, який може стати добрим другом для сучасної дитини. А з іншого – оповідь про внутрішню людину з її неосяжними світами, нвесподіваними думками, ідеями, почуттями.


Гасла, дібрані Данилом Ільницьким на кожну літеру алфавіту, розповідають про те, кого любив, які львівські театри й кав’ярні відвідував поет, про його вірші як «формули екстази», про талант до скрипки та пензля, про поліглотство та книгоманство Антонича. А неймовірні ілюстрації творчого дуету Стецьковичів, що містять уривки листів, фрагменти фотографій Богдана Ігоря, творять барвисту мапу життя «сонцепоклонника». До слова, саму карту Львова з будинком, де мешкав Антонич та усіма знаковими для поета локаціями читач також знайде у енциклопедії.


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar