19 Квітня 2024, 09:34 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Нати Гриценко «Тінь на порозі» | Суми - 5 Березня 2018

Презентація роману Нати Гриценко «Тінь на порозі» | Суми

Категорія: «Події»
Дата: 05 Березня 2018 (Понеділок)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 837


Книгарня «Є» та літературна агенція «Acris» запрошують на презентацію роману Нати Гриценко «Тінь на порозі», що відбудеться 5 березня за участю авторки. Початок – о 19.00.

Як поєднати пригодницький сюжет із глибинною психологією, що спільного між шаманізмом та супергероїкою, де пролягає межа між надздібностями і божевіллям? «Тінь на порозі» – міське фентезі, яке у формі захоплюючої пригодницької історії порушує важливі світоглядні питання. Все своє життя Томаш вчився ховатися від проблем – і саме тому вони навалювалися на нього одна за одною. Втеча з дому, самотність і страхітливі марення наяву – куди, здавалося б, гірше? Але, виявляється, виснажливі видіння – не душевний розлад, а рідкісна сила, що дає владу над людьми. Сила, якою хочуть скористатися інші. Щоб урятуватися самому й захистити близьких, Томашеві доведеться швидко опанувати нові здібності, подолати страх і навчитися довіряти почуттям. А ще – зустрітися з найлютішим ворогом, правдою про себе і власне минуле…


Ната Гриценко – письменниця, педагог, музичний критик, музикознавець. Цікавиться аналітичною психологією, етнографією, контркультурою, коміксовою та кіноестетикою. Опікується тематичним порталом «Khatacomb» і власним гуртом «Casa Ukrania».


Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar