29 Березня 2024, 10:17 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс есе «Моя майбутня професія» для учнів 10-х класів - 25 Лютого 2018

Конкурс есе «Моя майбутня професія» для учнів 10-х класів

Категорія: «Конкурси»
Дата: 25 Лютого 2018 (Неділя)
Час: 00:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3150


Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та Career Hub у партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком розпочинають Конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток» для учнів 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів України.

Навчаєшся у 10 класі? Вже знаєш, ким хочеш стати в майбутньому? Розкажи нам про професію своєї мрії та який внесок у розвиток країни ти плануєш зробити власною працею. Отримай унікальну можливість почути поради з планування та розвитку кар’єри від керівників підприємств, організацій та державних органів.

Есе повинно розкривати:

  • твої плани та очікування щодо обраної професії;
  • якими ти бачиш свій розвиток в професії та перспективи самореалізації;
  • який внесок ти зробиш своєю працею у розвиток країни.
Вимоги до есе: до 2 сторінок, українською мовою, 12 шрифтом, грамотність та охайність.

На початку есе обов’язково зазнач:

  • Прізвище, ім’я, по батькові/ місто, навчальний заклад, клас/ контактний телефон та електронна пошта автора есе.
  • ПІБ та контактний телефон одного з батьків та вчителя/класного керівника.
  • З ким з успішних людей в обраній професії учасник/учасниця хотів/хотіла би зустрітися (відомою людиною, керівником підприємства, організації, державного органу влади тощо).
  • Які питання ви маєте до обраної вами людини?
Есе необхідно надіслати до 25 лютого на електронну адресу info@careerhub.in.ua.

Про результати буде повідомлено 5 березня.

Автори кращих робіт відвідають регіональні зустрічі в одному з  п’яти міст України: Києві, Львові, Харкові, Запоріжжі та Одесі, де познайомляться з керівниками місцевих компаній та створять власний рецепт успішної кар’єри. 31 травня 50 найактивніших учасників регіональних етапів відвідають Всеукраїнську конференцію з планування кар’єри у м. Києві, де перейматимуть досвід від топ-менеджерів та успішних українців.

1 червня переможці проведуть День з успішною людиною (керівником підприємства, міжнародної організації, державного органу влади тощо).

Минулого року переможці проекту зустрілися з топ-менеджерами компаній Майкрософт, ПУМБ, 1+1 медіа, Укрсиббанк, з керівництвом Фонду ООН у галузі народонаселення, Київського центру серця та відвідали Міністерство освіти і науки.

Більш детальну інформацію ви зможете дізнатися з положення про конкурс, яке розміщене на офіційних сайтах організаторів: www.csr-ukraine.org та  www.careerhub.in.ua.


З будь-яких питань щодо участі у Конкурсі звертайтесь до менеджера проекту Олени Воропай, info@careerhub.in.ua , (044) 292 02 48, моб. 093 57 90 187.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar