26 Квітня 2024, 02:05 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка «З ангелом-охоронцем і фото по життю» - 24 Лютого 2018

Книжка «З ангелом-охоронцем і фото по життю»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Лютого 2018 (Субота)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: IZONE, 2 поверх.
Адреса: вул. Набережно-Лугова, 8
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 918


24 лютого в IZONE відбудеться презентація книжки «З ангелом-охоронцем і фото по життю» і зустріч із автором — Володимиром Залізняком. Модератор: Олександр Михед.

Разом із видавництвом «Дух і Літера» запрошуємо на презентацію єдиного на сьогодні дослідження, присвяченого постаті Марка Залізняка (1893–1982), унікального фотографа та літописця української історії ХХ століття. 


Він пройшов Першу світову війну, отримав тяжке поранення, був мобілізований до лав Червоної армії наприкінці 1920-х, пережив Голодомор (залишивши надзвичайно важливі свідчення), пройшов Другу світову війну (отримавши друге поранення), відстояв чесне ім’я у протиборстві з владою після свого повернення. І що б з ним не траплялося, який би вир історії не захоплював, щоразу він опинявся в епіцентрі. Фіксуючи на плівку мить. Книжка Володимира Залізняка — перша спроба реконструювати біографію Марка Залізняка, спираючись на його власні щоденникові записи. 

У рамках виставки «Uтопія: Трансформації українського Сходу» представлена велика добірка робіт Марка Залізняка з архіву, зібраного Володимиром Залізняком.


24.02 Субота 18:00. IZONE, 2 поверх. Київ, вул. Набережно-Лугова, 8
Співорганізатори: ГО «Гараж Генг», фонд «Ізоляція»
Комунікації: Олена Масон 0933578999 mason.elen@gmail.com

За фінансової підтримки проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», яка здійснюється Pact в Україні, та проекту «Зміцнення громадської довіри (UCBI та UCBI II)», що фінансуються Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). https://izolyatsia.org/ua/project/utopia


0 коментарів

Залишити коментар

avatar