28 Березня 2024, 11:12 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки «Амстердам-Київ» Галини Рис | Дніпро - 23 Лютого 2018

Презентація книжки «Амстердам-Київ» Галини Рис | Дніпро

Категорія: «Події»
Дата: 23 Лютого 2018 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 683


Дніпровська Книгарня «Є» та видавництво «Discursus» запрошують на презентацію роману Галини Рис «Амстердам-Київ. І трохи святого Миколая», яка відбудеться 23 лютого за участю авторки. Початок – о 18.30. Модераторка – Галина Сафроньєва.

Ця історія розпочнеться з переплутаних в аеропорту валіз. Удома заклопотана роботою та сімейною рутиною Олена знайде в не зовсім своїй валізі чужі речі, а несміливий Марко, окрім туфель та суконь, щось значно цікавіше – незавершений рукопис про Миколая і його життя ще задовго до того, як той став казковим добродієм. Марко пообіцяє собі знайти авторку тексту та повернути загублений рукопис. І дотримає обіцянку. А далі, як це зазвичай буває, між героями з’явиться щось більше, ніж дружба. Перед нами зворушлива історія про вірність, кохання та диво, яким завжди є місце в нашому житті.


Галина Рис народилася у Львові. Отримала освіти художника-ілюстратора та літературознавця. Закінчила магістратуру у Вільному університеті Амстердама за фахом «Візуалізація літератури». Зараз здобуває ступінь кандидата наук в Університеті Тасманії в Австралії, працює над дисертацією на тему насильства в дитячій літературі. Пише прозу в стилі магічного реалізму для дорослих, підлітків і дітей. Авторка повістей «Унікальна Картоплина» і «Подорож до Котанії». У видавництві «Discursus» 2014 року вийшов її роман «Намалюй мене пташкою».


Дніпровська Книгарня «Є», вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі). Тел.: (056) 732-13-92


0 коментарів

Залишити коментар

avatar