28 Березня 2024, 14:44 | Реєстрація | Вхід
/ BOOK BOOM Chapter 6 | У гостях Дмитро Яринич - 22 Лютого 2018

BOOK BOOM Chapter 6 | У гостях Дмитро Яринич

Категорія: «Події»
Дата: 22 Лютого 2018 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Projector
Адреса: вул. Воздвиженська, 34а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 863


22 лютого у Projector пройде OOK BOOM Chapter 6. Запрошений гість заходу: Дмитро Яринич, креативний директор Hooga creative agency, куратор в Kyiv Academy of Media Arts.

Книга місяця: «Філософія Toyota. 14 принципів роботи злагодженої команди» Джефрі Лайкер

В книзі описана традиційна філософія компанії ТОЙОТА, найбільшого виробника автомобілів у світі. ВСТ, виробнича система Тойоти, відома у спрощеному варіанті як LEAN Production — ощадливе виробництво, лежить на 14 глибоких філософських принципи, які повністю змінюють розуміння і підходи до виробництва, надання послуг і побудови компаній.

Книжка Джефрі К. Лайкера розкриває для широкої аудиторії 14 принципів менеджменту та бізнес-філософії компанії, яка має репутацію найуспішнішого виробника у світі.

Це ґрунтовна книжка, заснована на досвіді спостережень та аналізу діяльності компанії Toyota автором упродовж 20 років. Принципи Toyota — універсальні. Вони можуть використовуватися в будь-якій галузі для формування досконалої організаційної структури. Так, і у вашому бізнесі також. Ця книжка надихає на великі звершення.


Мета заходу: В неформальній дружній розмові на основі книги розібратися, як же ж ту презентацію необхідно продумати, щоб клієнт закохався в вашу ідею, як ми в спікерів TED. А ще й задати всі важливі питання на тему і познайомитись з усіма ;)


22 лютого (четвер), Projector, вул. Воздвиженська, 34а. Вхід вільний (за реєстрацією).

Організатори: Nonna Starushchenko & Glib Kaporikov and Projector


0 коментарів

Залишити коментар

avatar