16 Квітня 2024, 12:34 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Віктора Янкевича «Тенета» | Кременець - 16 Лютого 2018

Презентація книжки Віктора Янкевича «Тенета» | Кременець

Категорія: «Події»
Дата: 16 Лютого 2018 (П'ятниця)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Кременець
Місце: Центральна бібліотека імені Юліуша Словацького
Адреса: вул. Шевченка, 18
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 774


16 лютого у Центральній бібліотеці ім. Юліуша Словацького (Кременець) відбудеться презентація книжки Віктора Янкевича «Тенета» (Видавництво «Навчальна книга – Богдан»). Початок – о 16.00. 

Соціальний детектив Віктора Янкевича «Тенета» не тільки розкриває небезпечні сторони віртуального світу, але й показує шляхи порозуміння між поколіннями, людської і людяної взаємодопомоги.


Володар Гран-прі конкурсу «Коронація слова-2013» Богдан Коломійчук відгукнувся про рукопис так: «Дебютний роман Віктора Янкевича має всі ознаки якісного детективного твору: напружений сюжет, який час від часу добряче лоскоче читачеві нерви, правдиві реалії та несподівана розв’язка. «Тенета» – це також зразок, так би мовити, «чоловічої» прози, де сильні персонажі змагаються з жорстокими обставинами, перемагають чи програють, але не здаються і йдуть далі. Сучасний світ технологій і нових засобів комунікацій породжують сучасних героїв і сучасних негідників. Для їхнього протистояння вже давно не годяться майже наївні методи, якими послуговувались Шерлок Голмс і професор Моріарті. Небезпека набула нових форм і може чатувати де завгодно. Скажімо, у вашій улюбленій соціальній мережі...».


Кременець, Центральна бібліотека імені Юліуша Словацького, вул. Шевченка, 18


0 коментарів

Залишити коментар

avatar