28 Березня 2024, 22:17 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча неділя: «Зимова олімпіада маленьких кроленят» - 11 Лютого 2018

Дитяча неділя: «Зимова олімпіада маленьких кроленят»

Категорія: «Події»
Дата: 11 Лютого 2018 (Неділя)
Час: 11:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 913


Книгарня «Є» запрошує дітей віком від 5 років та їхніх батьків на читання книги Женев’єви Юр’є «Велика книжка кролячих історій» (видавництво «Рідна мова») та майстер-клас з аплікації та домальовування, що відбудеться 11 лютого. Початок – об 11:00.

В одному кролячому сімействі підростають милі, але дуже спритні кроленята – четверо синів і дочка. Вони ні хвилинки не можуть всидіти на місці і весь час потрапляють у дивні історії. Ми собі вирішила пофантазувати і вигадали для кроленят справжнісіньку зимову олімпіаду. Хто ж з вухатих виявиться найспритнішими?

Під час «Дитячої неділі» познайомимось з творчістю Женев’єви Юр’є – відомої французької письменниці, авторки популярних у всьому світі дитячих казок. Вона ніколи не мріяла стати професійною письменницею – просто розповідала своїм онукам історії «власного виробництва», які згодом принесли їй всесвітню популярність.

Учасників також чекає захоплива мандрівка у світ олімпійських видів спорту та затишні миті творчості – майстер-клас з аплікації та домальовування: спробуємо зібрати з пустотливих кроленят справжню олімпійську команду.


Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar