29 Березня 2024, 07:52 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Іль. Казка про народження» - 10 Лютого 2018

Дитяча субота: «Іль. Казка про народження»

Категорія: «Події»
Дата: 10 Лютого 2018 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 969


Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують дітей віком від 5-ти років та їхніх батьків на презентацію дитячої книги Наталки Малетич «Іль. Казка про народження» за участю авторки. Презентація відбудеться 10 лютого. Початок – о 14.00.

Під ніжною обкладинкою книжки «Іль. Казка про народження» ховається казка про маленьких жителів Небесного саду. Тут дітки готуються до земного життя у спеціальній школі. Проте малюк Іль зовсім не хоче на Землю, йому подобається літати на яблуневій пелюстці і спати в улюбленому нарцисі. Ангелик Пауль розповідає Ілеві, що на Землі падає сніг – і тільки це переконує малого вирушити в незвідану мандрівку, аби народитися у люблячій родині на саме Різдво.

«Іль. Казка про народження» – історія для дітей, які запитують: «Де я був чи була, коли мене не було?». А також для дорослих, які читаючи можуть обговорювати разом із дитиною, чому ми приходимо на цю Землю та яким є призначення людини тут.


Наталка Малетич – дитяча письменниця, редакторка відділу дитячої літератури «Видавництва Старого Лева». Авторка книжок «Про Зайчика-Забудька та інші історії» і «Щоденник Ельфа». Співавтор книжок «Різдвяна чудасія», «Весняна книжки», «Дарунок святого Миколая», «На Великдень», «Медяник для Миколая», «Чат для дівчат», «Іль. Казка про народження». Лауреат ІІ премії Всеукраїнського конкурсу на найкращі прозові твори для дітей «Золотий лелека» 2008 року та та I премії конкурсу «Біблійні історі». Переклала з польської серію дитячих детективів Мар’яна Орлоня про пригоди детектива Носика. Народилась і мешкає у Львові.


Хмельницька Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2. Тел.: (0382) 709 792


0 коментарів

Залишити коментар

avatar