18 Квітня 2024, 04:53 | Реєстрація | Вхід
/ Книга «Большая война Сталина» Андрія Мелехова - 8 Лютого 2018

Книга «Большая война Сталина» Андрія Мелехова

Категорія: «Події»
Дата: 08 Лютого 2018 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Довженко книги.кава.кіно
Адреса: вул. Бульварно-Кудрявська, 43а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1202


Видавництво «Фоліо» та Довженко книги.кава.кіно (вул. Бульварно-Кудрявська, 43а) 8 лютого, о 19:00 запрошують вас на презентацію книги Андрія Мелехова «Большая  война Сталина». Модератор: Олександр Зінченко.

Справжнє ім'я київського письменника Андрія Мелехова - Терехов Андрій Михайлович. Народився в 1965 році у Північному Казахстані. У 1989 році закінчив Київський Університет за спеціальністю перекладача. Чотири роки служив у Радянській Армії, два з них в Анголі, у складі групи радянських військових радників. У 1996 р. отримав науковий ступінь в бізнес-школі університету Міннесоти (США). У 2001 р. навчався у Гарвардській школі бізнесу. Потім працював в американській компанії Carlyle Group, а в 2005-2008 рр. був керівником в інвестиційній компанії А1 (Альфа груп).

З 2008 року Андрій Терехов займається виключно літературою і військовою історією. Автор романів «Analyste», «Mon Agent», «Malaria» і «Vox Populi», а також серії аналітичних робіт, присвячених історії Другої Світової війни.


«Большая война Сталина» - це перша книга літературно-публіцистичного циклу. Це свіжий погляд на події, так добре, здавалося б, знані з підручників радянської доби. Це в повній мірі аналітичний проект, в ході якого автор, ретельно зібравши сотні фактів, спробував відповісти на низку важливих питань, що, як і раніше, хвилюють шанувальників історії. Хто підштовхнув Гітлера й західних союзників до розв’язування Другої світової? Чи стало німецьке вторгнення 22 червня 1941 року раптовим для Червоної армії і радянського політичного керівництва? Чи оголошували німці війну СРСР? Якими справді були плани Сталіна та генералів? Чому, точно знаючи, що війна от-от розпочнеться, Сталін спокійно пішов спати? Андрій Мелехов спробував відповісти в цій книзі на ці та багато інших питань…


8 лютого, 19:00. Вхід: вільний
Київ, Довженко книги.кава.кіно, вул. Бульварно-Кудрявська, 43а


0 коментарів

Залишити коментар

avatar