29 Березня 2024, 16:26 | Реєстрація | Вхід
/ «Молоде фентезі: куди рухається покоління Z?» - 31 Січня 2018

«Молоде фентезі: куди рухається покоління Z?»

Категорія: «Події»
Дата: 31 Січня 2018 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 835


Львівська Книгарня «Є» і видавництво «Навчальна книга – Богдан» запрошує на лекцію літературознавиці Ірини Старовойт «Бумеранг пам'яті: як література працює зі страшними і стидкими спогадами?», яка відбудеться 31 січня. Початок – о 18.30.

Джон Толкін, Джордж Мартін, Клайв Льюїс, Анджей Сапковський – ці письменники написали не просто книжки, вони створили цілі фентезі-світи, які чимало фанатів намагаються перетворити у реальність. А скількох українських авторів цього жанру знаєте ви? Особливо тих, кому заледве виповнилось 25, а вони уже мають у своєму доробку товстезні книжки про світи повні магії та міфічних створінь. Про що пишуть молоді українську фентезі-автори? Звідки беруть натхнення? Та яким бачать майбутнє цього жанру в Україні? Про це під час дискусії 31 січня розкажуть Ярина Каторж (авторка «Алхімії свободи» і «Стожару») та Андрій Гулкевич, який презентує свою дебютну книжку «Падіння орла».

«Падіння орла» розповідає про жителів Долини Рогу, захищеної високими горами та оточеної безмежним океаном. Століттями люди жили тут мирно, забувши про війни, хвороби та голод. Однак безтурботне життя одного з вельможних мешканців Долини, юного Дейлара, раптово змінилося. У своїх мандрах юнак натрапляє на міфічні створіння, які вважалися зниклими, вступає у смертельний бій з ворогами рідної фратрії та дізнається про страшні таємниці, ретельно приховувані від людей. «Падіння Орла» – незабутня зустріч з новими світами, сповненими пригодами, інтригами та таємницями.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar