23 Квітня 2024, 09:24 | Реєстрація | Вхід
/ «Рух «Емаус»: історія солідарності. Зустріч з Андрієм Курковим - 24 Січня 2018

«Рух «Емаус»: історія солідарності. Зустріч з Андрієм Курковим

Категорія: «Події»
Дата: 24 Січня 2018 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 876


Київська Книгарня «Є» та «Емаус – Оселя» представляють зустріч з Андрієм Куровим. Подія відбудеться 24 січня. Початок – о 18:30.

Андрій Курков та представники спільноти «Емаус - Оселя» про першу книжка - «нон-фікшн» письменника, яку він присвятив Міжнародному рухові «Емаус» та єдиному українському члену цього руху - Спільноті «Емаус - Оселя», що у м. Винники біля Львова.

Рух «Емаус» — це солідарне об’єднання людей, котрі через складні життєві обставини втратили дім і волю до життя, та тих, котрі загострено відчувають несправедливість у світі і готові взяти на себе відповідальність. Разом вони створили альтернативне середовище — спільноти життя і праці, де люди повертають собі почуття гідності, підтримують один одного та допомагають тим, хто потерпає найбільше. 


Як творець «Емаусу» француз Анрі Ґруе, якого весь світ знає під ім’ям Абе П’єр, так і засновниця львівської «Оселі» Олеся Саноцька — люди виняткової доброти та відваги, а найголовніше – люди дії. Ця книга про те, як бездомні та відкинені суспільством люди створили нову модель соціального підприємництва та змінили розуміння благодійництва. Історії про пошуки дому і про пошуки сенсу сплітаються у цій книзі в єдину історію людяності і пропонують простий висновок: помагаючи іншим, ми помагаємо собі.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar