29 Березня 2024, 12:35 | Реєстрація | Вхід
/ Підсумки року: розмова з Анною Лисенко - 20 Грудня 2017

Підсумки року: розмова з Анною Лисенко

Категорія: «Події»
Дата: 20 Грудня 2017 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 5-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 738


Книгарня «Є» запрошує на зустріч-розмову про літературні підсумки року з букт’юбером Анною Лисенко. Захід відбудеться 20 грудня. Початок – о 18.00. Модератор – Юрій Матевощук.

Рік завершується і залишає за собою багато спогадів в усіх царинах. Щороку ми бачимо помітну тенденцію зростання як кількісно, так і якісно – подій, авторів, книг, текстів, нововведень у літературному середовищі. Досить помітним у цьому році стало явище букт’юбу, яке декотрі спеціалісти називають «легкою критикою». Тож, яким видався літературний 2017 рік в Україні поговоримо з однією з найпомітніших букт’юберів Анною Лисенко.


Букт’юб – це спільнота книголюбів, які знімають відео про книжки та викладають його на YouTube. Власний буктюб-канал може мати приватнаособа, видавництво, письменник або книгарня. Буктюб розпочався з відео, у яких влогер розповідав про книжку, яку щойно прочитав. Але згодом тематика почала розширюватися.

Анна Лисенко ще до запуску свого каналу мала Instagram –  текстовий блог про книжки. А потім зрозуміла, що знімати відео їй цікавіше на AnnikaBlog.

Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 5-9. Тел.: (0352) 254 459


0 коментарів

Залишити коментар

avatar