19 Квітня 2024, 00:28 | Реєстрація | Вхід
/ Ярмарок «Книжковий Миколайчик» в Харкові - 17 Грудня 2017

Ярмарок «Книжковий Миколайчик» в Харкові

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 17 Грудня 2017 (Неділя)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Харківський театр опери та балету ім. М.Лисенка
Адреса: вул. Сумська, 25
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1430


З 15 по 17 грудня в Харкові буде проходити ярмарок «Книжковий Миколайчик» за участі групи компаній «Фактор». Відвідувачів заходу – дітей та дорослих – очікує чимало сюрпризів. Наприклад, вони можуть відвідати майстер-класи з виготовлення новорічних прикрас та закладок для книг, сфотографуватися в святкових фотозонах або відвідати традиційні «Казкові читання». Тоді найвідомішу казку Андерсона – «Снігову королеву» – прочитають актори недержаного «Театру 19» та музиканти гурту Shklo. Крім того, під час великого розпродажу дитячої літератури всі охочі зможуть придибати нові книги.

Також в межах книжкового ярмарку пройде благодійний ярмарок, організований «Асоціацією багатодітних сімей «Амма». Тоді відбудеться продаж святкових подарунків, виготовлених маленькими дітлахами. Всі виручені кошти підуть на закупівлю графічних планшетів для гуртка з анімації. Зокрема, в межах цього заходу відбудеться майстер-клас для малих відвідувачів ярмарку.


Головним гаслом ярмарку стала фраза «Час хороших книжок та добрих справ». Тому, як обіцяють організатору, під час заходу відбудеться збір книг для Петропавлівської дитячої бібліотеки Луганської області. Таким чином діти, які там проживають, зможуть отримати подарунок до зимових свят.

Книжковий Миколайчик - це:

  • щорічний ярмарок-розпродаж літератури для дітей та дорослих, на будь-який смак та гаманець, від видавництва Vivat
  • насичена програма для дітей та дорослих з безкоштовними майстер-класами та святковими фотозонами
  • «Казкові читання» від відомих харківських акторів та музикантівблагодійний збір книг для тих, хто найбільше потребує нашої уваги та турботи

15-17 грудня 2017. Час роботи: з 11:00 до 18:00. Харків, вул. Сумська, 25 
(фойе Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М.Лисенка)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar