19 Квітня 2024, 18:47 | Реєстрація | Вхід
/ «У країні сирних коників» Ярини Винницької у Львові - 13 Грудня 2017

«У країні сирних коників» Ярини Винницької у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 13 Грудня 2017 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 856


Львівська Книгарня «Є» і видавництво «Terra Incognita» запрошують на презентацію книжки Ярини Винницької «У країні сирних коників» і на розмову «У пошуках справжнього Різдва: як не перетворити його на шоу для туристів» за участю авторки та художників Остапа Лозинського й Олега Денисенка, яка відбудеться 13 грудня. Початок – о 19.00.

«У країні сирних коників» – це різдвяна казка, як для дорослих так і для діток. Адже поряд з пригодами дівчинки Варвари, яка допомагає Святому Миколаю врятувати дух Різдва, читач бачить неймовірні ілюстрації у колажному стилі з використанням народних та релігійних мотивів. 


«У країні сирних коників» – це також словничок галицького діалекту – чепраги, бамбетля, киптар, афини – чимало таких слів у книжці ілюстровані. Над оформленням казки попрацювали всесвітньовідомий графік Олег Денисенко і головний художник Львівського Різдва Остап Лозинський. Разом з авторкою Яриною Винницькою після презентації вони розкажуть власні різдвяні історії і роздумуватимуть над тим, як в погоні бізнесменів за туристами не перетворити Різдво на шоу.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar