19 Квітня 2024, 21:52 | Реєстрація | Вхід
/ Інклюзивна дитяча субота у Книгарні «Є» | Київ - 9 Грудня 2017

Інклюзивна дитяча субота у Книгарні «Є» | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 09 Грудня 2017 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 932


Київська Книгарня «Є» запрошує дітей 5-9 років та їхніх батьків на читання казок жестовою мовою за участю артиста Василя Стьопкіна та перекладача жестової мови Ігоря Бондаренка. Подія відбудеться 9 грудня. Початок – о 12:00.

У сучасному динамічному середовищі стає все важче зацікавити дитину читанням. Втім бібліотеки, книгарні, книжкові ярмарки знаходять способи заохотити юних читачів. Київська Книгарня «Є» підготувала спеціальну дитячу суботу, яка може навчити любити книжку і читання особливих дітей, дітей з порушенням слуху. Адже роль книжки в процесі становлення людини, яка росте і розвивається залишається важливою і незмінною. 


Пропонуємо вам відчути і побачити дитячу літературу з артистом Василем Стьопкіним та перекладачем жестової мови Ігорем Бондаренком. А також дізнатися, що жестова мова, якою спілкуються нечуючі люди, є повноцінною лінгвістичною системою, що вона має власні правила і власну складну граматику. Що існує міжнародна жестова мова та національні жестові мови, як-от українська жестова мова або американська жестова мова. І що люди з порушеннями слуху у житті займаються тим же, чим і чуючі люди. І так само люблять казки.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар