29 Березня 2024, 00:52 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка «Витівки Ярґа» Ярослава Ороса у Києві - 7 Грудня 2017

Книжка «Витівки Ярґа» Ярослава Ороса у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 07 Грудня 2017 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Велика Васильківська, 63-А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 753


Книгарня «Є» та літературна агенція «Друге дихання» запрошують на презентацію книжки Ярослава Ороса «Витівки Ярґа», яка відбудеться 7 грудня за участю автора. Початок – о 19.00. Модератор – Володимир Даниленко.

Ярослав Орос – загадкове й недооцінене явище сучасної української літератури. Автор книжок «Заповіти білих горватів», «Змагання катів», «Чотирикутна зірка. Арійські притчі», «Кощуни. Хроніки волхва», «Яфет і Хам», «Врата Сімаргла», «Триликий Ной», «Дримба». Лауреат Міжнародного літературного конкурсу «Гранослов».

На початку дев’яностих років у памфлетах «Туга за Африкою», «Кривава Тиса», «Сер Ун та його немовля» одним із перших в українській періодиці викрив політичне підґрунтя русинства на Закарпатті.

Його стиль відзначається метафоричністю, історіософізмом, закарпатським колоритом, іронією, сарказмом, пластикою та захоплюючою розповідною манерою.

До книжки «Витівки Ярґа» увійшли оповідання та вірші, в яких письменник у притаманній йому манері реставратора міфів метафорично поєднує нинішні події з давніми й прадавніми, відкриваючи найпотаємніші схованки бажань і мотивів людської поведінки.


Київська Книгарня «Є», вул. Велика Васильківська, 63-А, м. «Олімпійська». Тел.: (044)287-50-88


0 коментарів

Залишити коментар

avatar