29 Березня 2024, 02:38 | Реєстрація | Вхід
/ «Хлопчик-Укропчик» Олександра Виженка у Луцьку - 4 Грудня 2017

«Хлопчик-Укропчик» Олександра Виженка у Луцьку

Категорія: «Події»
Дата: 04 Грудня 2017 (Понеділок)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1165


Книгарня «Є», Центр мистецтв «Арт-Простір» (Запоріжжя) і видавництво «Терен» запрошують на презентацію книги Олександра Виженка «Хлопчик-Укропчик» та дискусію за участю директора фестивалю «Запорізька книжкова толока» Ігоря Гармаша. Захід відбудеться у понеділок, 4 грудня. Початок – о 18.00.

Автор книги, відомий український казкар, актор і режисер Олександр Виженко каже: 

«Драматичні події останніх чотирьох років, коли в Україну увірвався підступний і жорстокий ворог, відчуті і пережиті серцем патріота, подарували мені Хлопчика-Укропчика, всіх персонажів казки, і сам сюжет. Вся казка про те, як два маленьких відважних єства, рухомі благородним бажанням, ризикуючи життям, не відаючи що мають при собі чарівну помічну силу, долають всі перешкоди на своєму шляху і досягають бажаного: перемагають Топтихана, визволяють з полону Мелашку і кізоньку Заміру і щасливо повертаються додому».


Зустріч відбувається в межах проекту «Запоріжжя — Волинь. Культура об’єднує», який реалізується в межах програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).


Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72 43 76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar