24 Квітня 2024, 23:23 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: Читання книг Оксани Були | Запоріжжя - 18 Листопада 2017

Дитяча субота: Читання книг Оксани Були | Запоріжжя

Категорія: «Події»
Дата: 18 Листопада 2017 (Субота)
Час: 11:00
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 912


Книгарня «Є» запрошує дітей віком 3-7 років та їхніх батьків на читання книг Оксани Були «Ведмідь не хоче спати» та «Зубр шукає гніздо» («Видавництво Старого Лева») та створення малюнка «Сліди осені». Захід відбудеться 18 листопада в рамках «Дитячої суботи». Початок – об 11.00.

Усіма важливими справами в лісі порядкують дивовижні туконі. Ось і зараз вони готуються відвідати звірів, які взимку лягають спати. Туконі вкладають їх у ліжечка і дбають, щоб нікому нічого не бракувало.

Але є звірі, які взимку не сплять. Зубр звик блукати у снігах в пошуках їжі. Він навіть не підозрював, що можна спокійно собі дрімати в барлозі, коли надворі мороз. Допоки одного дня не зустрів ведмедя, який саме готувався заснути… Що вийшло з цієї зустрічі, а також про вміння слухати себе й інших, розповідає тепла й зворушлива історія «Зубр шукає гніздо».


Тимчасом ведмідь, який щороку наприкінці осені засинав, дізнався, як насправді живуть взимку ті, хто не спить. Що робитиме ведмідь тепер, коли знає правду – взимку весело, а хто спить, той все пропускає? Дізнаємося з книги «Ведмідь не хоче спати»Після читання разом із дітьми створимо малюнок «Сліди осені».


Обов’язкова реєстрація за телефоном 099 201 63 87 (Вероніка).
Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar