28 Березня 2024, 16:03 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: Презентація книжок серії «Читальня» - 11 Листопада 2017

Дитяча субота: Презентація книжок серії «Читальня»

Категорія: «Події»
Дата: 11 Листопада 2017 (Субота)
Час: 10:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Пушкінська, 50/52. м. «Історичний Музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1013


Книгарня «Є» і видавництво «Ранок» запрошує дітей віком 3-6 років та їхніх батьків на інтерактивну презентацію серії дитячих книг «Читальня» за участю керівниці проекту Тані Стус, головної редакторки Галини Ткачук та кураторки проекту Наталії Коваль. Захід відбудеться 11 листопада. Початок – об 11.30.

Дбайлива серія «Читальня» – перша в Україні методично обґрунтована сучасна серія дитячих книг для порівневого читання. Затишний книжковий будинок для читачів-початківців від сучасних українських письменників та ілюстраторів «підлаштується» під читанковий досвід кожної дитини та допоможе сформувати післячитальну роботу. «Читальня» має три рівні – поверхи складності тексту, в залежності від навичок дитини.


Серія розроблена та апробована методистами НЦ «Мала академія наук України», експертами з дитячого читання. Інформаційний партнер – проект підтримки дитячого читання «Барабука». До серії входять книги «Синя коробка», «Драконе, киш!», «Велет нам програє», «Хлопчик і відьма», «Лісовеня сова», «День народження».


Харківcька Книгарня «Є», вул. Пушкінська, 50/52. м. «Історичний Музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar