20 Квітня 2024, 04:26 | Реєстрація | Вхід
/ Львівська серія ретророманів Андрія Кокотюхи - 9 Листопада 2017

Львівська серія ретророманів Андрія Кокотюхи

Категорія: «Події»
Дата: 09 Листопада 2017 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Довженко книги.кава.кіно
Адреса: вул. Васильківська, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1396


9 листопада, о 19:00 в Довженко книги.кава.кіно (вул. Васильківська, 1) відбудеться презентація львівської серії ретророманів Андрія Кокотюхи.

Андрій Кокотюха – письменник, сценарист, журналіст. У його творчому доробку вже 63 книги. За його романами знімають художні фільми. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продажів в Україні.

З ініціативи видавництва «Фоліо» та за підтримки львівської мерії Андрій Кокотюха взявся за створення літературного проекту – семикнижжя детективів у стилі ретро.

Світ побачили вже сім книжок із циклу: «Адвокат із Личаківської», «Привид із Валової», «Автомобіль із Пекарської», «Різник із Городоцької», «Коханка з площі Ринок», «Втікач із Бригідок» та «Офіцер із Стрийського парку». Це серія, яка розповідає десятирічну історію із життя героїв.

Також у Львові, кінокомпанія MKK film service («МКК фільм сервіс») зняла тизер до художнього фільму режисера Зази Буадзе «Адвокат із міста Лева» за першим ретророманом з львівського циклу Андрія Кокотюхи. 

Читай про Львів разом з Андрієм Кокотюхою!


0 коментарів

Залишити коментар

avatar