28 Березня 2024, 21:49 | Реєстрація | Вхід
/ «Сіль для моря, або білий кит» | Івано-Франківськ - 5 Листопада 2017

«Сіль для моря, або білий кит» | Івано-Франківськ

Категорія: «Події»
Дата: 05 Листопада 2017 (Неділя)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1120


Івано-Франківська Книгарня «Є» та видавництво «Vivat» запрошують на презентацію книжки Анастасії Нікуліної «Сіль для моря, або білий кит», яка відбудеться 5 листопада за участю авторки. Початок – о 18:30.

Чотирнадцятирічна Ліза не знаходить спільної мови ані з батьками, ані з однокласниками. Здається, єдині, хто її розуміють, – це море і хлопець під загадковим ніком Білий Кит. А ще дивна Анна, яка вчить: «Головне не те, що зовні, і не ті, хто навколо. Головне, що в тебе всередині». Чи випадкова їхня зустріч? Чи зустрінуться Ліза і Білий Кит? І хто кого порятує, коли настане час відплати?

Ця історія про довіру, зневіру і про любов. Вона про нас із вами – дорослих і юних, розумних і наївних, романтиків і прагматиків. Зрештою, ця книжка про те, що сенс життя не в тому, що є смерть.


Анастасія Нікуліна – письменниця, учасниця Львівського жіночого літературного клубу, переможець конкурсу «Коронація слова». Авторка текстів зі збірок «Теплі історії про кохання», «Щастя у Віконці», «Львів. Смаколики. Різдво», «Львів. Вишні. Дощі». Веде блог короткої прози @rainbow.inthesky у Instagram. Гостросоціальний роман-буря «Сіль для моря» – дебютна книга авторки.


Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar