28 Березня 2024, 13:27 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Щоденник котячих мандрів» Лани Ра - 28 Жовтня 2017

Дитяча субота: «Щоденник котячих мандрів» Лани Ра

Категорія: «Події»
Дата: 28 Жовтня 2017 (Субота)
Час: 10:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 938


Книгарня «Є», Запорізька книжкова толока та анімаційна студія «Новаторфільм» запрошують дітей віком від 7 років та батьків на презентацію анімаційного серіалу «Моя країна – Україна» та книжки Лани Ра «Щоденник котячих мандрів» за участю авторки. Казку читатиме актор Євгеній Конощук. Захід відбудеться 28 жовтня. Початок – о 11:00.


На думку автора щоденника мандрівок, а саме Кота-Воркота, роздивлятися в інтернеті фото й відео різних місць – цікаво, але трохи не те. Неодмінно треба полапкувати всіма чотирма у мандрівку самому. «Лише коли торкнешся лапою прадавнього камінчика і вдихнеш пахощі пригод, отоді на власній шерсті відчуєш, що таке справжня подорож».

«Щоденник котячих мандрів» – це нотатки непосидючого кота, який любить подорожі та відкриття. Відвідуючи різні куточки України, кіт дізнається багато чого цікавого з історії того чи іншого краю, слухає легенди, знайомиться з мешканцями. І, звісно, щоразу потрапляє у неймовірний вир пригод.


Книга є особливою, бо її головний герой Кіт-Воркіт знявся у відомому українському анімаційному серіалі «Моя країна – Україна». Серіал «відвідав» різноманітні куточки світу й зібрав чимало нагород. Кадрами саме з цього анімаційного фільму проілюстровано книгу. А в декотрих місцях Воркіт розмалював її ще й власною котячо-дорожньою графікою. У кота була помічниця, письменниця Лана Ра, яка допомагала вести щоденник і домальовувала його.


Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar