19 Квітня 2024, 20:42 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжок Кена Робінсона | Запоріжжя - 27 Жовтня 2017

Презентація книжок Кена Робінсона | Запоріжжя

Категорія: «Події»
Дата: 27 Жовтня 2017 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 966


Книгарня «Є», Запорізька книжкова толока і видавництво «Літопис» запрошують на презентацію книжок Кена Робінсона «Освіта проти таланту. Сила творчості» та «Школа майбутнього», яка відбудеться 27 жовтня за участю директора видавництва «Літопис» Михайла Комарницького. Початок – о 18:30.

Сер Кен Робінсон – відомий у всьому світі експерт і публічний спікер з питань освіти, творчого мислення та інновацій, чий виступ на конференції TED має понад п’ятдесят мільйонів переглядів.


«Освіта проти таланту. Сила творчості» – друга книжка Кена Робінсона, яка вийшла українською мовою. На її сторінках автор розповідає про творчість та її значення у нашому житті. Робінсон захопливо й доступно описує, як інтелект і креативність працюють на біологічному рівні, й аргументує, чому творчість треба повернути не лише до шкільних класів, а й до організацій. У цій книжці безліч цікавих розповідей про те, як відомі компанії на зразок анімаційної корпорації Pixar досягнули успіху, наповнивши повсякденну діяльність творчістю. А ще приклади з історії, оповіді з життя знаменитостей, які реалізували себе всупереч обставинам, і практичні рецепти, як змінити шкільну систему, компанію чи навіть особисте життя, додавши до них дрібку творчості.

У книжці-бестселері «Школа майбутнього» Робінсон пропонує концепцію, яка спирається на індивідуальний підхід до учнів, сучасні технологічні досягнення й професійні ресурси, щоб зацікавити дітей у навчанні, підтримати їхню любов до пізнання й підготувати їх до викликів XXI століття. У цій книжці Ви знайдете безліч цікавих історій, спостережень, прикладів із практики, революційних досліджень та рекомендацій від фахівців зі всього світу, які змінюють освіту вже сьогодні. Книжка «Школа майбутнього» є своєрідним рецептом, який допоможе всім нам почати рухатись у бік нової, якіснішої освіти. Адже на думку Робінсона, мета освіти – дати учням можливість зрозуміти довколишній світ і власні таланти, щоб вирости щасливими людьми й активними, гуманними громадянами.

Книжки переклала Ганна Лелів, мовна координаторка перекладу роликів TED в Україні. Автор передмови до українських видань Олексій Молчановський – співзасновник освітньої платформи українських масових онлайн-курсів Prometheus.

Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar