28 Березня 2024, 18:06 | Реєстрація | Вхід
/ Роман «Гра в життя» Олега Рибалки в Києві - 19 Жовтня 2017

Роман «Гра в життя» Олега Рибалки в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 19 Жовтня 2017 (Четвер)
Час: 17:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1033


Книгарня «Є» та видавництво «Легенда» запрошують на презентацію роману-триптиха Олега Рибалки «Гра в життя» у четвер, 19 жовтня о 18:30.
 
Роман-триптих Олега Рибалки «Гра в життя» за формою — фентезі, за змістом — медитативно-філософська проза. Три його книги співіснують у взаємодоповненні як три ракурси пізнання. У першій («Долина») молодий чарівник потрапляє до замкнутого світу, щоб відімкнути його для себе й для решти людей. У другій («Іскра») — він вивчає власні можливості. У третій («Розмови») — прагне роздивитися життя очима інших.
 
Одним із перших читачів «Гри в життя» став письменник Степан Процюк: «Роман Олега Рибалки витворює гігантські паралельні реальності, в яких точиться одвічна боротьба між сакральним та профанним. Розглядати її, що важливо, можна в різних ракурсах водночас, тож цілком природно, що в декого з нас виникне бажання перечитати цей текст удруге».


Олег Рибалка - письменник, громадський діяч, бізнесмен. Одружений, виховує трьох дітей. Закінчив Національний Технічний Університет України (КПІ). Працював у рекламі, туризмі, ІТ, займався банківською, виробничою, видавничою діяльністю. Сьогодні живе і працює в Києві, активно розвиваючи соціально та культурно важливі проекти.
 

Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Тел.: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar