19 Квітня 2024, 19:02 | Реєстрація | Вхід
/ «Плисти проти течії» Хорхе Анхеля Лівраги у Вінниці - 18 Жовтня 2017

«Плисти проти течії» Хорхе Анхеля Лівраги у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 18 Жовтня 2017 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 922


Вінницька Книгарня «Є» та Культурна асоціація «Новий Акрополь» запрошують на презентацію збірки філософських есеїв, статей та лекцій Хорхе Анхеля Лівраги «Плисти проти течії», яка відбудеться 18 жовтня за участю філософа Марата Каменщикова. Початок – о 18.00.

Книга засновника та першого керівника Міжнародної культурної організації «Новий Акрополь» дає змогу замислитися про сенс життя, мудрість, моральні чесноти, походження людини, Всесвіт і його закони, культуру, історію. Невелика частина творчого доробку видатного філософа, митця та дослідника ХХ століття вперше публікується українською мовою.

Книжку презентує керівник вінницької філії КА «Новий Акрополь» Марат Каменщиков. На презентації слухачів чекає також філософська вікторина та розіграш призів.


Хорхе Анхель Ліврага Ріцци (1930–1991) – засновник і перший директор «Нового Акрополя» – міжнародної асоціації, метою якої є розповсюдження філософії за зразком класичних філософських шкіл, таких як Платонівська школа, школи еклектичного зразка. Протягом багатьох років Х. А. Ліврага сумлінно працює як просвітник, дослідник, митець з надзвичайно великим культурним діапазоном діяльності – серед його зацікавлень, філософія, давні цивілізації, археологія, мистецтво.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar