19 Квітня 2024, 13:50 | Реєстрація | Вхід
/ Поетична середа «Вперше» у Запоріжжі - 18 Жовтня 2017

Поетична середа «Вперше» у Запоріжжі

Категорія: «Події»
Дата: 18 Жовтня 2017 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 886


Книгарня «Є» запрошує на першу Поетичну середу під назвою «Вперше» за участю Тетяни Кондик, Яни Тимчук, Світлани Назаренко, Олександра Тихоновського і Дмитра Сироїда. Захід відбудеться 18 жовтня. Початок – о 18.30.

Свої вірші читатимуть:

  • Тетяна Кондик – поетеса, журналістка, викладачка. Авторка віршованих творів, переможниця та лауреатка літературних конкурсів, організаторка та учасниця творчих заходів міста та країни. Незабаром виходить дебютна збірка поетичних творів «Патетичні інтроверсії».
  • Яна Тимчук – поетеса, волонтерка «Запорізькіої книжкової толоки», учасниця багатьох поетичних заходів, грала в п’єсі Вацвела Гавала «Метелик на антені». Навчається на факультеті журналістики ЗНУ.
  • Світлана Назаренко – поетеса з доробком ніжних та чуттєвих творів. Брала участь у багатьох творчих заходах, була волонтеркою та співорганізаторкою соціальних та творчих проектів у місті. Переможниця конкурсів та поетичних батлів на багатьох творчих платформах.
  • Олександр Тихоновський – автор збірки прозових та поетичних творів «Маховик», талановитий запорізький поет, музикант та письменник. Пише гумористичні вірші, прозу та любовноу лірику.
На завершення вечора пісні під гітару заспіває Дмитро Сироїд – талановитий виконавець та віртуозний музикант, володар зворушливого голосу.

Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar