28 Березня 2024, 20:27 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч з Борисом Севастьяновим | Харків - 12 Жовтня 2017

Зустріч з Борисом Севастьяновим | Харків

Категорія: «Події»
Дата: 12 Жовтня 2017 (Четвер)
Час: 17:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 810


Харківcька Книгарня «Є» запрошує на зустріч з автором книги «Монах» Борисом Севастьяновим, що відбудеться 12 жовтня. Початок – о 18.30.

Повість «Мoнах» – це історія про сучасного представника «загубленого покоління», бійця-добровольця, який повернувшись з АТО, намагається призвичаїтись до мирного життя в Харкові. Але виявляється, що навколишній світ змінився. Змінилося рідне місто, змінилися люди, змінилися друзі. Та й постійні спогади про війну не дають спокою.

«Мoнах» – книга про біль і самотність, про неприкрашену правду війни, про пошуки сенсів, про дружбу, життя і втрати. Автор піднімає у повісті складні питання, пов’язані з подальшим шляхом України на тлі війни. Питання політичного і морального вибору, які має задати собі кожен свідомий член суспільства. Автор ілюстрацій до книги – відомий художник Гамлет Зіньківський.


Борис Севастьянов – харківський композитор, аранжувальник, співак. Автор академічних творів, музики до фільмів, комп’ютерних ігор. Автор низки пісень, присвячених війні на Сході України, які набрали мільйони переглядів в YouTube. Починаючи з 2014 року дав в зоні АТО близко 300 концертів на підтримку військових та цивільних. Записав спільні пісні з гуртами TaRUTA, Гайдамаки, П@п@ Карло, зі співаком Іваном Ганзерою, поетом Дмитром Лазуткіним.


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar