28 Березня 2024, 20:14 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка «Пісня цапів» Олега Андрішка | Запоріжжя - 11 Жовтня 2017

Книжка «Пісня цапів» Олега Андрішка | Запоріжжя

Категорія: «Події»
Дата: 11 Жовтня 2017 (Середа)
Час: 17:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 793


Запорізька Книгарня «Є» і видавництво «Твердиня» запрошують на презентацію книжки Олега Андрішка «Пісня цапів», яка відбудеться 11 жовтня за участю автора. Початок – о 18.30.

Що ми знаємо про мандрівного філософа Зевса? А про музейного сторожа Аполлона чи заслуженого кур’єра Гермеса? Чи чули коли про місто Нові Сиракузи? І до чого тут «пісня цапів»? Відповіді на ці та багато інших запитань шановний читач відшукає на сторінках українського крутійського роману.

У центрі роману «Пісня цапів» постає колоритний небожитель, від імені якого ведеться оповідь. Разом з античними богами він потрапляє у парадоксальний простір, у дивовижне місто Нові Сиракузи, яке дуже знайоме сучасному читачеві. Це може бути, скажімо, Дніпро або Київ. Неземні чудеса творяться в цьому граді. Тут роз’їжджає на розкішній іномарці підприємливий цар Мідас, який «продав банку душу без права її викупу». Тут відбувається Міжнародний конкурс дурнів імені Дон Кіхота. Вхід безплатний, вихід – десять гривень. Тут вимушений вершити нові подвиги легендарний силач Геракл. Йому для одержання простої довідки доводиться брати штурмом висотну споруду. І на кожному поверсі він чує лиш одне: «Поверхом вище!». А вже карколомна лікарня з головлікарем Припаркою мало не добиває античних богів. І вони спішно покидають нові-старі Сиракузи та вертаються до свого Олімпу. Але й там їх чекає фатальна несподіванка. Богів зупиняють біля брами горилоподібні охоронці і предметно пояснюють, що Олімп – уже приватна власність якогось пана Баксика…


Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar